عمومی

برگزاری اردوی فرهنگی و ضیافت افطاری در باغ امام علی (ع)

به مناسبت بزرگداشت سوم خردادماه، سالروز آزاد سازی خرمشهر، اردوی یک‌روزه در باغ امام علی (ع) ویژه کارکنان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه برگزار شد.
 جلسه جزء خوانی قرآن کریم به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره 175 شهید غواص

به مناسبت شب های قدر و گرامیداشت یاد و خاطره 175 شهید غواص، جلسه جزء خوانی قرآن کریم با حضور قاریان برجسته کشور، "استاد اسماعیلی" و "استاد سرگزی" در محل سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری نشست کارگروه‌های تخصصی اصلاح و بهبود فرآیندهای سازمانی دانشگاه

نشست"مدیریت فرآیند در سازمان "صبح روز شنبه۹۶/۳/۲۰ در سالن کنفرانس‌های سازمان مرکزی برگزار شد.

دسترسی آنلاین به پایگاه Springer

به اطلاع اعضا محترم هيئت علمي و دانشجويان محترم مي رساند دسترسي آنلاين به پايگاه Springer برقرار شده و هم اکنون کليه کاربران بدون محدوديت مي توانند مقالات خود را مستقيما از طريق پايگاه فوق دانلود نمايند.

لیست کتب صوتی فارسی و لاتین

ليست کتب صوتي فارسي و لاتين موجود در پايگاه کتابخانه مرکزي دانشگاه در لينک جستجو کتب الکترونيکي قابل دسترس مي باشد.
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه

در نخستین روز از ماه مبارک رمضان محفل انس با قرآن کریم با حضور قاری ممتاز کشوری آقای مصطفی سرگزی در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه آغاز شد.
بيانيه پايگاه مقاومت شهيد زاهدي در مورد 22 بهمن

• 25 اردیبهشت 1396
  • 2532
  • 0
بسمه تعالي حتي اگر در تمام آمريکا مسجد بسازند و بالاي گلدسته ها شعار الله اکبر قرار بدهند هيچ وقت شعار مرگ بر آمريکا را فراموش نکنيد، چون آمريکا شيطان بزرگ است. امام خميني (ره). دهه فجر يادآور حماسه ملت غيور و عدالت خوا...
همایش اقبال جهانی و ایده‌های ایرانی و کارگاه هنر اندیشیدن

مرکز کارآفريني دانشگاه با همکاري انجمن علمي کارآفريني اقدام به برگزاري همايش اقبال جهاني و ايده‌هاي ايراني نمود.
گشایش اولین کنفرانس بین المللی یافته‌های نوین در بیوتکنولوژی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

اولين کنفرانس بين المللي يافته هاي نوين در بيوتکنولوژي روز سه‌شنبه بيست ونهم فروردين ۹۶ با حضور محققان و پژوهشگران در تالار امام رضا (ع) آغاز شد.
صفحه 597 از 598ابتدا   قبلی   589  590  591  592  593  594  595  596  [597]  598  بعدی   انتها