اخبار دانشگاه

ارتقای رتبه مجله سیستم‌های فازی دانشگاه سیستان و بلوچستان به برترین مجله در بین نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: رتبه مجله سیستم‌های فازی این دانشگاه به برترین مجله در بین نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری ارتقا یافت.
نشست رياست دانشگاه و هيأت همراه با مدير كل صنايع  ، معادن و تجارت استان سيستان و بلوچستان برگزارشد

نشست رياست دانشگاه و هيأت همراه با مدير كل صنايع ، معادن و تجارت استان سيستان و بلوچستان برگزارشد

نشست رياست دانشگاه و هيأت همراه با مدير كل صنايع ، معادن و تجارت استان سيستان و بلوچستان عصر روز يكشنبه 99/05/19برگزارشد.
دانشگاه سیستان و بلوچستان به لحاظ رعایت استانداردهای بهداشتی  درزمره حوزه‌های برتر کنکور کارشناسی ارشد کشور قرار گرفت.

دانشگاه سیستان و بلوچستان به لحاظ رعایت استانداردهای بهداشتی درزمره حوزه‌های برتر کنکور کارشناسی ارشد کشور قرار گرفت.

دانشگاه سیستان و بلوچستان در زمره‌ی حوزه‌های برتر برگزار کننده‌ی کنکور کارشناسی ارشد کشور در رعایت استانداردهای بهداشتی قرار گرفت.
با صدور پیامی، وزیر علوم، روز خبرنگار را تبریک گفت

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آستانه ۱۷مردادماه؛ روز خبرنگار، با صدور پیامی، روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران و تلاش گران عرصه رسانه، خبر و آگاهی تبریک گفت.
پیام رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان بمناسبت روز خبرنگار

به مناسبت فرارسیدن روز خبرنگار دکتر غلامرضا رضائی ریاست دانشگاه سیستان وبلوچستان، با صدور پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت، متن پیام بدین شرح است:
دومین نشست عادی از دوره هفتم هیات امنای دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد

دومین نشست عادی از دوره هفتم هیات امنای دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز دوشنبه مورخ 99/05/13 به صورت مجازی برگزار گردید.
آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ همزمان با سراسر کشور در استان برگزارشد

آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ روز پنجشنبه ۹ مرداد ماه همزمان با سراسر کشور در استان سیستان و بلوچستان با حضور ۳۷۲۰ داوطلب در شهرهای زابل زاهدان ایرانشهر و چابهار برگزار گردید.
ساخت دبستان نیکان در روستای محمد آباد سازینک شهرستان خاش

به همت اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان و برخی همکاران از داخل و خارج کشور دبستان نیکان احداث گردید.
با مجوز سازمان سنجش برگزار شد

آزمون ورودی دبیرستانهای (دوره دوم‌ متوسطه) دانشگاه سیستان و بلوچستان بطور همزمان در پردیس زاهدان و دانشکده صنعت و معدن خاش صبح جمعه ۳ مردادماه برگزارشد.
هفته آینده صورت می‌گیرد: برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی مجازی باستانشناسی ایران و مناطق همجوار

دبیر علمی کنفرانس بین‌المللی مجازی باستانشناسی ایران و مناطق همجوار گفت: این کنفرانس سی‌ام و سی و یکم تیر ماه سال جاری بصورت مجازی برگزار خواهد شد.
صفحه 1 از 62ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها