اخبار تربیت بدنی

اخبار تربیت بدنی

تیم های قهرمان اولین دوره از لیگ هامون دانشگاه سیستان و بلوچستان مشخص شدند.

اولین دوره لیگ هامون در رشته فوتسال پسران و والیبال دختران با حضور تیم‌هایی از ۷ دانشکده در رشته‌ فوتسال و ۴ دانشکده در والیبال به صورت دوره‌ای برگزار شد.
مسابقات تیراندازی کارکنان و اساتید آقا به مناسبت بزرگداشت هفته معلم برگزار شد.

مسابقات تیراندازی کارکنان واساتید محترم دانشگاه به مناسبت بزرگداشت هفته معلم در روز سه شنبه 18 اردیبهشت 403 در سالن تیراندازی مجموعه ورزشی شهید معین برگزار شد.
دانشگاه سیستان و بلوچستان میزبان مسابقات قهرمانی دانشجویان پسرمنطقه ۸ کشور در چهار رشته

مسابقات قهرمانی دانشجویان پسرمنطقه ۸ کشور در رشته های تیراندازی، تکواندو،کاراته و شطرنج به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان از۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت۱۴۰۳ با شرکت ۸دانشگاه برگزار شد.
دور دوم مسابقات فوتسال لیگ هامون هامون

دور دوم مسابقات فوتسال بین دانشکدهای لیگ هامون ویژه دانشجویان پسر
نشست معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاههای منطقه 8 کشور در دانشگاه سیستان وبلوچستان

نشست معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاههای منطقه 8 کشور جمعه 7 اردیبهشت ماه 1403 در دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد.
مسابقات قهرمانی تیراندازی به مناسبت گرامیداشت روز معلم

ویژه برادران (کارکنان و اساتید محترم) به مناسبت گرامیداشت روز معلم-با اهداء جوایز نقدی به نفرات برتر
	کسب عنوان برتر در حوزه مشارکت در فعالیت های ورزش دانشجویی

53 مین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه های کل کشور در 14 اسفند ماه 1402 به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد.
دانشگاه سیستان و بلوچستان میزبان مسابقات قهرمانی  تیراندازی ووالیبال دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه ۸ کشور

دانشگاه سیستان و بلوچستان میزبان مسابقات قهرمانی تیراندازی ووالیبال دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه ۸ کشور

مسابقات قهرمانی والیبال و تیراندازی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۸ کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
کسب سهمیه در16مین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر  و دختر دانشگاهها وموسسات آموزش عالی کشور

مسابقات بدمینتون دانشجویان منطقه 8 کشور به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد .
مجمع انتخابات هیأت ورزش های دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان برگزارشد.

با حضور دکترابراهیم علی دوست قهفرخی نایب رئیس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی و دکترعباس شیبک مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان در روز سه شنبه 1402/11/10 مجمع انتخابات هیأت ورزش های دانشگاهی استان سیستان وبلوچستان برگزارشد.
صفحه 1 از 16ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها