اخبار

فراخوان دریافت مقاله برای شماره تابستان فصلنامه آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان

• 01 شهریور 1400
  • Article Rating

به نام دانای توانا

ای مبتدی تو تجربه از اوستاد گیر
زیرا که به ز تجربه آموزگار نیست

بنای تمدن ملت ها بر تجربه پیشینیان آنها استوار است از این رو برای ساخت يک تمدن ماندگار و درخشان بهره گیری هرچه بیشتر از تجربیات خردورزان جامعه ضروری است. دستاوردهای مفید تبادل تجربیات در حوزه آموزش غیرحضوری و ارتقا توان اشتغال پذیری دانشجویان در سال ۱۳۹۹، حوزه آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان را بر آن داشت که این تحربه نگاری را با چاپ فصلنامه حوزه آموزشی از آغاز سال ۱۴۰۰، ماندگار سازد. موضوع فصلنامه در هر فصل به یکی از چالش های حوزه آموزشی اختصاص خواهد داشت. در اولین نسخه از این فصلنامه که در  بهار  سال ۱۴۰۰ به چاپ رسید به موضوع ارتقا توان اشتغال پذیری دانشجویان کارشناسی پرداخت. با توجه به تعداد مقالات زیاد و ایده های خوبی که در مورد موضوعات فصلنامه بهار دریافت شده است و امکان چاپ تمامی آنها در شماره بهار فصلنامه وجود نداشت، فصلنامه تابستان در نظر دارد ضمن انتشار مابقی مقالات در شماره تابستان فصلنامه، ضمن انتشار، مابقی ظرفیت باقیمانده این فصل را نیز در راستای موضوعات فصل بهار مقاله بپذیرد. لذا از  کلیه همکاران نواندیش و خلاق و پیشکسوتان دغدغه مند دعوت می شود که در تدوین فصلنامه تابستان ۱۴۰۰ ایده ها، آرا و ‌تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارند.

عناوین پیشنهادی برای فصلنامه تابستان:
۱- راهکارهای تقویت جنبه های علمی کاربردی برنامه های درسی جاری
۲- طراحی و ارائه دروس اختیاری متناسب با نیازهای جامعه
۳- آموزش مهارت های نرم متناسب با بازار کار
۴- رصد و تحلیل وضعیت اشتغال دانش آموختگان
۵- تغییرات پیشنهادی در آیین نامه ها و شیوه نامه ها در جهت ارتقا توان اشتغال پذیری
۶- هرگونه عنوان مرتبط دیگر

مهلت ارسال آثار:
۱۰ شهریور ۱۴۰۰

لطفا مقالات خود را در قالب فایل word از ۱۰۰۰ تا ۵۰۰۰ کلمه به ایمیل  فصلنامه edujournal@usb.ac.ir  ارسال فرمایید.