کارگاه رتبهبندی ISC، با همکاری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و کارگروه رتبهبندی آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه، 5 آبان 1400 ساعت 12-10 به صورت مجازی برگزار گردید. مدرس کارگاه سرکار خانم دکتر منصوره صراطی شیرازی، مدیر گروه رتبهبندی دانشگاهها و موسسات پژوهشی در ISC بودند.
کارگاه راس ساعت 10 با تلاوت قرآن، پخش سرود جمهوری اسلامی و پخش کلیپ معرفی دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور اعضای کارگروه رتبهبندی آموزشی دانشگاه و نمایندگان حوزههای پژوهش، بینالملل، دانشجویی و فرهنگی شروع به کار کرد.
در ابتدا خانم دکتر مریم عرب عامری، دبیر کارگروه رتبهبندی آموزشی دانشگاه، پس از عرض خیر مقدم و خوشآمدگویی به شرکتکنندگان در کارگاه و تشکر از خانم دکتر صراطی، به اهمیت بحث رتبهبندی دانشگاهها اشاره و اذعان داشتند امروزه نتایج حاصل از رتبهبندیها برای کاربران مختلفی از جمله دانشجویان، والدین آنها، اعضای هیات علمی دانشگاهها، مسئولین دانشگاهها، بخش تجارت و صنعت دارای اهمیت است. ایشان هدف از برگزاری کارگاه را، آشنایی با شاخصهای ارزیابی و فرآیند رتبهبندی دانشگاهها در نظام رتبهبندی ISC برشمردند.
سپس سرکار خانم دکتر صراطی به تشریح روششناسی نظام رتبهبندی ISC، معرفی معیارها، شاخصهای موجود در هر معیار و نحوه امتیازدهی به این شاخصها پرداختند. موضوع مهم دیگری که بدان پرداخته شد این بود که دادههای لازم برای امتیازدهی به شاخصهای مختلف از چه طریقی جمعآوری میشوند. امتیاز برخی از شاخصها بر اساس اطلاعات حاصل از خوداظهاری دانشگاهها و برخی از آنها از بر اساس اطلاعات حاصل از پایگاه دادههای معتبر محاسبه میشوند. همچنین ایشان جایگاه و رتبه دانشگاه سیستان و بلوچستان در آخرین رتبهبندی انجام شده را در شاخصهای مختلف نمایش دادند.
پس از آن برخی از شرکتکنندگان محترم به بیان سوالات و نقطه نظرات خود پیرامون مطالب ارائه شده پرداختند.
در پایان معاونت محترم آموزشی دانشگاه، آقای دکتر فرهاد شهرکی، از مجری کارگاه و شرکتکنندگان محترم تشکر و قدردانی نموده و اظهار امیدواری کردند دانشگاه سیستان و بلوچستان با برنامهریزی مناسب بتواند در رتبهبندیهای آتی، به جایگاه واقعی خود دست پیدا کند.