اخبار

دانشجویان مرد در مقطع کارشناسی ارشد از ابتدای ترم هفتم و دانشجویان دکتری از ابتدای ترم یازدهم، باید جهت تمدید سنوات از طریق شورای موارد خاص دانشگاه و بلافاصله برای اخذ مجوز نظام وظیفه اقدام نمایند.

تمامی دانشجویانی آقایی که از معافیت تحصیلی بهره مند می شوند، پس از اتمام زمان مندرج در معرفی نامه ای که در زمان ثبت نام از نظام وظیفه اخذ و به دانشگاه ارائه می دهند و همچنین در خارج از سنوات مجاز (دانشجویان کارشناسی ارشد از ابتدای ترم هفتم و دانشجویان دکتری از ابتدای ترم یازدهم) لازم است جهت تمدید سنوات از طریق شورای موارد خاص دانشگاه و بلافاصله برای اخذ مجوز نظام وظیفه اقدام نمایند. زمان برای اخذ مجوز از شورای موارد خاص دانشکاه حداقل یک ماه قبل از شروع نیمسال های فوق و برای اخذ مجوز نظام وظیفه بلافاصله پس از رای موافق شورای موارد خاص است. تبعات هرگونه تاخیر یا عدم پیگیری و انقضاء مدت معافیت تحصیلی بر عهده شخص دانشجوست و دانشگاه در این خصوص هیچ گونه تعهدی ندارد.